Skip to main content

FAQ

Få svar på dine spørgsmål

Er det muligt at bestille smykker online?

Det er muligt at bestille ved telefonisk henvendelse eller e-mail. Efter modtaget betaling sender vi portofrit i Danmark og udland. Såfremt smykket ikke fremstår som ønsket eller skal ændres i størrelse, laves smykket om uden beregning.

Hvor finder jeg priser på smykkerne?

Priser på Mira Maja serien fremgår af hjemmesiden: www.miramajajewellery.dk. Kontakt os for priser på øvrige smykker, eftersom de forskellige designs kan sammensættes i mange variationer til forskellige priser alt efter ønske.

Findes der kun de smykker som ses på hjemmesiden?

Nej, hjemmesiden viser blot et lille udvalg af de mange designs vi har i butikken. Det er hensigten, at hjemmesiden skal fungere som inspiration til udformningen af kundens smykke. Der er mange variationsmuligheder i vores designs, både i forhold til materialer, størrelser, brillanter, ædelsten og perler, som vi gerne vejleder om over telefon eller e-mail, såfremt man ikke har mulighed for at besøge værkstedet. På Facebook og Instagram ses flere af vores designs samt bestillingsopgaver.

Hvilket materialer anvendes?

På værkstedet anvender vi udelukkende ædelmetaller, herunder sølv og 14 og 18 kt. guld, hvidguld og rosaguld. Vi anvender udelukkende ægte diamanter, hvilket betyder at diamanterne er unikke mineraler skabt i naturen. Vi benytter ikke syntetiske diamanter – såkaldte “laboratorie-dyrket” eller “CVD” diamanter, blandt andet fordi gensalgsværdien er lig med nul. Vi benytter ædelstene og perler af højeste kvalitet fra certificerede og transparante forhandlere.

Tager I imod gammelt guld?

Ja, vi tager gerne gammelt guld i bytte for et nyt smykke og der beregnes naturligvis med den aktuelle dagspris for det pågældende aktuelle guldpris.

Fandt du ikke et svar ?

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 98 43 80 66 eller sende en besked til vores e-mail adresse smykker@birgittemunch.dk.